A Te világod, a mi divatunk

Zsákbamacska pólók

Hogyan működik a Zsákbamacskás játék?
1. Válassz női vagy férfi pólót (kérdőjellel a design helyén) és méretet!
2. Amikor megkapjuk a rendelésed, véletlenszerűen választunk rá egy mintát - vagyis a dobókockára bízzuk! 
3. Elkészítjük a pólót és elküldjük Neked!
4. Remélhetőleg nagyon tetszeni fog és úgy döntesz megszerzed az összeset a kategóriában.
5. Ha megvan mind, akkor a részletek megbeszélése után ingyen elküldjük Neked a kategóriához tartozó nyereménypólót! 
A nyereménypóló nem várásolható meg normál módon, csak a játék keretein belül tudod megszerezni!
A pólók ára bevezető ár, az árváltozás jogát fenntartjuk!
Elkészültünk az új Zsákbamacskás és  Kalandjátékos Zsákbamacskás pólókkal, és a nyereménypólókkal is! 
Az összes mintát lelkes kollégák találták ki, rajzolták meg kézzel, majd digitálisan is. 
 
A női vagy férfi pólóra kb. logóméretben kerül a design a kérdőjelek helyére. Miután megkaptad a pólót, akkor fogod látni a mintát, de ne aggódj, hiperszuperek lettek!
Ha megszerzed az összes mintát egy kategóriában, akkor a kategóriához tartozó prémium nyereménypólót ajándékba küldjük Neked!
Néha jó érzés a megszokottól eltérő módon vásárolni, ilyenkor ugyanis nem a tömegtermékek polcairól választunk magunknak ruhadarabokat, hanem a véletlenre bízzuk a döntést. Ettől maga a vásárlás is sokkal nagyobb élmény lesz. 

Ha úgy gondolod, hogy izgalmas lenne egy olyan játékban részt venni, ahol még pólónyereményt is kapsz, akkor lessük meg együtt új kategóriánkat, ki tudja mit tartogathat számodra! Ó, majdnem elfelejtettem, a macskáknak különleges szerepet adtunk!A zsákbamacska játékot mindenki ismeri: kisebb zsákokat vásárolunk meg, amelyekben meglepetéseket rejtettek el. Senki nem tudja pontosan, hogy mi kerül ezekbe a csomagokba, de ez a játék pont ettől olyan izgalmas. 

Éppen ezért mi is szerettük volna megajándékozni kedves vásárlóinkat, és a hagyományos, nyomtatott pólók mellett egy frappáns játékkal is előálltunk. De miről szól ez az egész, és miért éri meg zsákbamacskát venni? 

 

Nyomtatott pólókkal színesebb az élet

 

Kínálatunkban rengeteg tematikát feldolgozó póló képviselteti magát: vannak itt hobbik, szakmák, ünnepek, családi és persze állatos, a példa kedvéért macskás darabok is. 

Valljuk be, mindegyiknek megvan a maga különlegessége, mindegyik egyedi valamilyen módon. Az egyedi feliratot, mintát rendkívül fontosnak tartottuk, mert hiszünk abban, hogy bárki szabadon kifejezheti személyiségét és néha ehhez egy póló is elég. Természetesen azoknak is szerettünk volna kedvezni, akik maradandó, ugyanakkor hasznos ajándékot keresnek. 

A zsákbamacska pólók kategóriánk ugyanezt képviseli, némi játékossággal fűszerezve.Mi lenne, ha nem tudnád előre, hogy milyen pólót kapsz? Csak kiválasztanád a méreted és várnád, hogy meglepjenek egy igazán humoros, aranyos vagy éppen menő termékkel?

Nálunk pontosan ez történik, szóval te és az ismerőseid is részt vehettek a játékon, sőt még cserélgethetitek is a pólókat egymás között!

 

Zsákbamacska pólók, avagy hogyan zajlik a játék nyomtatott pólókkal?

 

Kategóriánkban barangolva már biztosan észrevetted, hogy a macskáknak nagy szerepe lesz és nem véletlenül zsákbamacska a kategória neve. Egy-két minta már árulkodik a játék jellegéről és a pólók grafikájáról. Ilyen például az a macsek is, amely halat tart a szájában. Viszont ettől sokkal egyedibb minták is lapulhatnak az online zsákokban. 

Tulajdonképpen 2 játék is elérhető a kategórián belül, 2 különféle stílussal találkozhatsz; lesz a cuki macska (zsákon alvó) és a kalandjáték szereplős (varázsló, harcos) cicus. A hagyományos változatban háromféle produktum adott: egy női, egy férfi és egy nyeremény póló. 

Neked, kedves vásárló, csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a kérdőjellel (ez lesz a dizájn helye) ellátott darabot, mi pedig véletlenszerűen választunk egy mintát. Ha bátor kalandor vagy és megszerzed mind a 6 mintás darabot, akkor a prémium nyeremény póló is vár rád! Figyelem! A nyereményt csak ajándékként szerezheted meg!

 

Miért jó játszani?

 

A zsákbamacska játék már hosszú-hosszú évek óta különleges élménnyel ajándékoz meg minket. A reményteli, kíváncsiságtól fűtött várakozás érzése semmihez nem hasonlítható. 

Szerintünk egyszerűen csak jó érzés játszani, különösen akkor, ha a család, a baráti társaság többi tagja is beszáll ebbe a játékba. Mit gondolsz? Ti is kipróbálnátok? Akkor irány weboldalunk, ahol megtaláljátok a zsákbamacska pólóinkat! Helyezzétek a “Kosárba” első meglepetés pólóitokat!