A Te világod, a mi divatunk

Béka

Vidám Békás Pólók – Kényelmes és Aranyos Viselet Mindennapokra

Üdv a mókás békás pólók világában! Folyamatosan bővülő békás póló kategóriánkban cuki, pimasz darabokat találsz. A pólók 100% pamut anyagból készülnek, a minták tartósak és strapabíróak. 

Békás pólóinkat hétköznapi viseletre javasoljuk, olyanoknak, akikben rejtőzik egy kis humor és nem riadnak meg a különlegesebb darabok viselésétől sem! Kattints a pólóra, válassz színt és méretet és add le a rendelésed pár perc alatt!

Ha még böngésznél tovább, akkor nézz szét a teljes állatos kollekciónkban is, hátha találsz még egy szimpatikus darabot!


4termék 14

Egyedi Csemege – Cukiság Minden Pólón

Békás pólóinkat hordhatod akár hétköznapi tevékenységeidhez, legyen az egy kávézás, sétálás vagy barátokkal való találkozás. Színesítsd meg a napjaidat ezekkel az aranyos béka pólókkal! Vagy pizsama felsőnek is tökéletesek lehetnek! Ebben az esetben válassz eggyel nagyobb méretet, hogy a legkomfortosabb alvós pólóddá váljon! 

A pólóink kizárólag 100% pamutból készülnek, így nem csak rendkívül kényelmesek, de még moshatóak és strapabíróak is. A kényelem és a cukiság találkozik ebben a kollekcióban, hogy minden nap egy kis örömet hozzon.

Adj hozzá egyedi hátfeliratot!

Minden pólónkhoz kérhetsz egyedi hátfeliratot, hogy a stílusod és személyiséged igazán kifejezővé váljon. Adj egy személyes érintést a pólóidhoz és emelkedj ki a tömegből!