A Te világod, a mi divatunk

Állatos pólók

Szereted az állatokat, esetleg ismersz olyat, aki a küldetésének tekinti különböző fajok védelmét? Kiáll az állatok jogaiért, és folyamatosan önkénteskedik? Állatos pólóinkat neki és állatkedvelő társainknak készítettük. Folyamatosan bővülő kínálatunkban találsz lovas, farkasos, oroszlános, flamingós, unikornisos és még sok-sok különböző állatos pólót, még állatkertes alkategóriát is!

Mivel a kutyák és macskák nagy népszerűségnek örvendenek nálunk, így őket külön, kiemelet helyre tettünk.

Webáruházunk állatos pólók kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek takár ökéletes ajándékok is lehetnek szülinapra, névnapra vagy egyéb alkalmakra!

Nézz szét a kínálatunkban és vásárolj pár kattintással legmenőbb állatos mintáink közül!

Egyedi pólók, trendiség…

Az egyedi pólók örökzöld termékek. Örökzöldek abban a tekintetben, hogy most, és 20 évvel ezelőtt is szívesen vettük fel őket. Ma pedig olyan technológiával készülnek, amelynek köszönhetően eléggé időtállók is. 

Jó ötlet lehet egyedi pólót venni a szerelmünknek, a legjobb barátunknak, az iskolatársunknak, a tanárunknak, a kollégánknak vagy bárkinek, akiről tudjuk, hogy szeret valamit.

 

Állatos pólók - lehetsz aranyos és vagány is!

Kategóriáink között elmerülve tehát eljuthatsz az állatos pólókig is. Már csak azt kell tudnod, hogy a bagoly, a farkas, az oroszlán, a flamingó, a ló vagy ennél varázslatosabb, az unikornis lopta el a szíved. Legújabb mintáink között találsz capybarát, tengerimalacot, szurikátát és zsiráfot is!

A lovas pólókat például a lovaglás szerelmesei vásárolják előszeretettel, de egy lovarda is bátran beszerezheti egyenruhának őket. 

Az oroszlános pólókat már inkább mással hozzák összefüggésbe. A férfias erő, a vadság és a szabadság szimbóluma, szóval ha úgy érzed, hogy ordítani van kedved, akkor legyen ehhez a hangulathoz illő pólód is!

Legyen szó az állatok iránti szeretetről, az egyéniségről, a szakmáról, bármelyik esetben számíthatsz az állatos modellekre! Keresd fel kínálatunkat, s miután kiválasztottad a legszimpatikusabb darabokat, kattints a “Kosárba” opcióra!