A Te világod, a mi divatunk

Univerzum

Mindenkinek más a stílusa, így másféle öltözéket találunk menőnek, ízlésesnek. A legtöbben viszont abban egyetértünk, hogy nem szívesen viselünk olyan ruhadarabot, ami minden második ember ruhatárában ott lóg. De hol vásároljunk, illetve melyek azok a termékek, amelyek különböznek társaiktól? Webáruházunk univerzum kategóriájában most olyan pólókkal találkozhatsz, amelyek valóban különlegesek, utánozhatatlanok. 

Lássuk csak! Itt az ideje, hogy meglessük együtt a kozmikus termékek kínálatát, remélve, hogy újat tudunk majd neked mutatni!


68termék

A Hold arcai női póló (fehér)

4 990 Ft

Neutroncsillag női póló (fekete)

4 990 Ft

Galaxis női póló (fehér)

4 990 Ft
 

Az egyedi pólók kifejezés egy elég tág fogalom és szubjektív is, mivel mindenkinek mást jelent az egyedi szó. Igyekeztünk az utóbbi években arra fókuszálni, hogy képesek legyünk igazodni ezekhez az egyedi igényekhez, így mára igencsak színes kínálattal vagyunk jelen a piacon. De pontosan milyen produktumokkal is?

Nyomtatott pólóinkkal nagyon sok embernek okozunk örömet. Egyrészt azért, mert termékeink tényleg nem a tömegtermékek táborát gyarapítják, másrészt azért is, mert sokan találnak ajándéknak való darabot is a pólóink között. Van itt minden, amire szükség lehet: állatos, anyukás, babás, szülinapos, ünnepi, zenei, filmes és univerzum témájú póló is.

Ez utóbb említett kategória újdonságnak minősül nálunk. A divatipar egyre több csillagrendszer mintás leggingset, sálat, pólót hoz forgalomba, de valahogy mind olyan egyforma. Bátorkodtunk mi is saját kínálattal előrukkolni, ami szerintünk nem is hasonlít ezekhez a termékekhez. De elég a beszédből, tekintsd meg őket te magad!

Univerzum mintás pólók

 

Az, hogy mi a divat, sok tényező befolyásolja: az amerikai, az európai trendek, ugyanakkor a vásárlók igényei szintén mindig más irányt vesznek. Arról nem is beszélve, hogy a közösségi média humoros mémjei szintén meghatározzák ezeket a folyamatokat. Merre halad most a trend? Milyen minták, elképzelések kerültek be nemrég a társadalom tudatába? 

Univerzum. Ma már ez a szó nem feltétlenül csak az ezoterikával függ össze. A tudomány szerelmesei ugyancsak szívesen keresik az “univerzumos” tárgyakat, de azt vettük észre, hogy az emberek többsége valamiért nagyon sok csillag- vagy bolygómintával ellátott holmit szerez be. Univerzum kategóriánkban tehát különleges pólókat találsz.

A fekete, fehér darabokkal találkozhatsz a leggyakrabban, amelyeken az egyik bolygó, egy asztronauta vagy egy fekete lyuk grafikája kapott helyet. A nap és a csillagok szintén közkedvelt témának minősülnek. 

 

Ezekre figyelj, ha menő univerzumos pólót szeretnél

 

Kategóriánk első soraiban komplex csillagászati kalandokra indulhatsz, legalábbis egy-egy pólón egyszerre több bolygó is látható, amelyek valóban az univerzum látszatát keltik. Ha egy kicsit lejjebb görgetsz, akkor láthatod, hogy a műholdas és UFO-s minták egyaránt népszerűek, de egy kicsivel lejjebb a Hold arcait is feldolgoztuk. 

Termékeinket kizárólag 100%-os pamut anyagból készítjük, digitális transzfernyomtatással, tehát éveken át hordhatod azokat. Nem kell kidobni őket már az első mosást követően, plusz valamennyi outfitben jól mutatnak. 

Amennyiben tetszett ez a kis galaktikus utazás, és szeretnél saját univerzumos pólókat, netalán ismersz olyat, aki örülne valamelyik darabnak, akkor válassz bátran kínálatunkból! Miután eldöntötted, hogy melyikre van szükséged, akkor egyszerűen helyezd a “Kosárba” a terméket! Ezt az adott pólóra kattintva teheted meg a méret kiválasztást követően.