A Te világod, a mi divatunk

Blog

Közeleg az Anyák napja! Mi lenne, ha idén egy olyan ajándékkal lepnéd meg az édesanyádat, ami nemcsak személyes, de stílusos és egyedülálló is? Nézd meg kínálatunkat ás válassz az új termékeink vagy az örökzöld darabok közül!

Húsvét alkalmából új designokkal készíülnünk Nektek! 

Minden ami nyuszi, csibe, cuki, színes, az megtalálható a kínálatunkban!

Mutatjuk idén melyik pólókat vásároltatátok meg a legtöbben az ünnepre!

Ahogy jön a tavasz, és virágba borulnak a kertek, úgy közeleg a Nőnap is. Az ünnep, amikor hálát adunk a körülöttünk lévő nőknek: anyáknak, nagymamáknak, barátnőknek, feleségeknek, mindazoknak, akiket szeretünk és fontosak számunkra.

Ezen az ünnepen nem csak virágokat és édességeket lehet ajándékozni, hanem egy olyan ajándékot is, ami kifejezi a szeretetet és egyediséget. Mit szólnál egy személyre szabott, egyedi pólóhoz?

Sokszínűség, kreativitás, és egyediség - a zenei stílusú pólók ezt mind magukban hordozzák. Ha a zene a mindennapjaid része, miért ne öltöznél fel a kedvenc zenei stílusod szerint? Az egyedi minták és a személyre szabható hátfeliratok lehetővé teszik, hogy a ruházatod tükrözze azt a zenét, amit szeretsz és ezáltal a Te egyéniségedet is!

A Valentin nap közeledtével érdemes elgondolkodni egy olyan ajándékon, amely nem csak szívhez szóló, de mindkét fél számára különleges és személyes. Az egyedi, páros póló tökéletes választás lehet! Mutatjuk, miért érdemes egyedi pólót ajándékozni Valentin napra!

Dobd fel a hétköznapokat egy-egy különlegesebb darabbal! Segítünk kibővíteni a ruhatárad, hiszen ha pólókról van szó, az a mi területünk!

Kalandozzunk el az állatok birodalmában, és vessük bele magunkat a stílusos és kreatív pólók világába. A designokat az állatok és a természet ihlették, megmutatjuk a legjobb darabokat, tarts velünk!

Karácsonyi póló minden személyiségtípusnak! De hogyan válassz?

Ahogy az év vége felé közeledünk, eljön a karácsony varázslatos időszaka, és a nehezebb, ajándék keresgélős napok is. Az egyedi karácsonyi póló és pulóver mindig jó ötlet, de ha nehezen megy a választás, akkor olvasd el az alábbi összeállításunk, hogy az áltanunk ismert karácsonyi személyiségtípusok mellé milyen és pontosan melyik termékeinket ajánjuk! Karácsonyi póló kollekciónkat évről évre frissítjük, hogy minél változatosabb legyen, így mára már sok-sok terméket tudunk felmutatni Nektek!

Na, de lássuk is, szerintünk kihez mi illik leginkább!

 

A karácsony az év egyik legvarázslatosabb időszaka, amikor az otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük, a szeretteinkkel töltjük az időt, jókat eszünk és pihenünk végre! Ami sokunknak nem hiányzik, az az őrület, ami az ajándék kereséssel jár! Ha Te is minden évben megfogadod, hogy jövőre nem hagyod az utolsó pillanatra, akkor jó helyen jársz! A PólóVerzum webshopjában mindnekinek találsz ajándékot! A rendelésed pár perc alatt leadhatod, a többit pedig bízd ránk!

A karácsonyi pólók egyre népszerűbbek, és jó okkal! Olvasd el a cikket, ha ihletet merítenél, ha pedig máris mennél nézelődni, akkor kattints ide és irány a karácsonyi kollekció!

Ünnepelj karácsonykor egyedi pólóban!

Sötét esték, holdfény, rejtély és talán egy kis csontváz - igen, közeleg a Halloween, az év legrémisztőbb ünnepe! Ha már most izgatottan tervezgeted a jelmezt és a bulit, akkor ne feledkezz meg a stílusos halloweeni pólóról sem. Nézd meg a legújabb kollekciónkat, a Fast Food Halloween-t! Csemegézz a rémisztő darabok között!

Mi lehetne jobb alkalom egy kis örömteli ünneplésre, mint a születésnap? Minden évben lehetőséged van egy egyedi pólót ajándékozni, ha korábban nem tetted meg! Olvass tovább, hogy megismerd a kínálatunkat!

Filmrajongók Öröme: Új, Egyedi Filmes Pólók a Pólóverzumon

Üdvözlet filmőrültek és sorozatkedvelők! Ma egy olyan témát járunk körül, ami minden fanatikust izgat: filmes pólók és hogyan válhatnak azonnal stílusos szettekké.

Új Folklór Pólók: Szabadság a Népi Minták Világában

Szinte mindenki szeret egy jó mesét. Azok a régi, jó mesék, amelyek gyerekként lenyűgöztek bennünket, és örökre az emlékezetünk részévé váltak. De mi van akkor, ha azt mondanám, hogy ezek a mesék nem csak könyvekben és filmeken találkoznak, hanem a te ruhatáradban is élnek? Nos, a Pólóverzum folklór pólói pontosan ezt teszik - egyedi népi minták és mesék élednek újra egy modern pólón.

Zsákbamacska pólók - játék nyomtatott pólókkal


Még élénken él emlékezetemben a pillanat, amikor nagy, csillogó szemekkel az árus elé lépek, és választok egy titokzatos csomagot. Gyermekkorom egyik legmeghatározóbb játéka a zsákbamacska volt. Minden egyes nyaralás, utazás, kirándulás alatt szerezni akartam egy új meglepetést. Most, hogy felnőttem, még mindig csodálattal nézek ezekre a furcsa kis “titokzsákokra”, de azért most ezeknél jóval több kell. A zsákbamacska pólók azonban képesek betölteni a gyermekkori játékok helyén keletkezett űrt. Azt is elárum, hogyan!

Egyszer mindenki életében eljön az a pillanat, amikor megállapodik, és ezt bizony kötelező megünnepelni. Ilyenkor a legjobb barátok feladata az, hogy felkutassa a legmenőbb kellékeket. De mire lehet szükség? Például legénybúcsúra, lánybúcsúra póló - ez bizony alap! 

A következő cikkben most utána is járunk, hogy milyen nyomtatott pólók közül választhatunk, ha közeleg a nagy búcsúztató! Tarts velem és derítsük ki együtt, hogy milyen a felhozatal!

 

Mindenki látott már talpig feketébe öltözött embert - ez a dark irány leginkább a goth stílushoz kapcsolható. Persze nemcsak ez az egyetlen lehetőség. Attól, hogy valaki a koponyás pólók mellett voksol, még nem biztos, hogy az emo vagy a goth stílus képviselője, ha pedig mégis, akkor sem szabad másoknak furcsán nézni rájuk! Mindenki másféle stílussal tudja kifejezni magát. 

A következő cikkben most olyan vagány ruhadarabokat hoztunk, amelyeket bárki bátran viselhet, ha egy kicsit is szimpatizál a dark stílussal.