A Te világod, a mi divatunk

Kutyás pólók

Azt mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Való igaz, hogy egy kutya nemcsak a házőrző, de a barát szerepét is betölti életünkben. A kutyaimádó emberek sokszor világgá is kürtölik, hogy milyen kiskedvenccel büszkélkedhetnek, ezért szeretnek kutyás holmikat tartani otthonukban vagy a munkahelyükön. 

 

Webáruházunk kínálatában mindenféle, tehát kutyás pólókkal is találkozhatsz, így a ruhatárad is feldobhatod valami igazán klassz dologgal. Kínálatunkban sokféle kutyuli képviselteti magát, lássuk, hogy te melyik pólót vinnéd haza szívesen!

Kutyát tartani a legjobb ötlet, ha szeretnénk javítani az életminőségünkön, vagy ha oldani szeretnénk a szorongást, a depressziót. Ezek az állatok képesek csökkenteni a félelem, a kétségbeesés és a magány érzését. Arról nem is beszélve, hogy a kutyák fizikailag is segítik az embereket. Számos feladatra idomíthatjuk őket, elűzik a rágcsálókat, őrzik a területüket, és persze behozzák az újságot is. 

 

A kutya az ember legjobb barátja

 

Nem véletlenül vagyunk oda ezekért az állatokért. Nekem például az otthonomon is látszik, hogy szeretem a négylábú állatokat. Van kutyás párnám, tolltartóm és persze kutyás pólóm is. A divatcégek szerencsére rájöttek arra, hogy mekkora üzlet kutyás darabokat forgalmazni! Igyekeztünk úgy összeállítani a kínálatunkat, hogy abban lehetőleg az összes fajtát megtaláld, legalábbis a róluk mintázott, egyedi grafikával ellátott pólókat biztosan. 

 

Ha szeretnél néhány kutyás darabot hazavinni, akkor ehhez ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen a kínálatunkat könnyen véviggörgetheted, és akár már most rendelhetsz is!

 

Kutyás hóbort a divatiparban

 

Kutyuli itt, és kutyuli ott. A kutyás cuccok mindenhol ott vannak, még a kínálatunk egy részében is ők dominálnak. Kedvenc négylábú állataink ugyanis mindenen és mindenhol jól mutatnak, még a pólóinkon is!

 

A kutyás holmikat két csoportra tudjuk osztani. Vannak a kutyáknak szánt divattermékek, mint amilyen a kutyaruha, kutyakabát és a kutyatáska. Meglehet, igen megosztó, hogy ezekre szükségük van-e vagy sem, és ezen a területen az állatkák termete is meghatározó lehet. 

 

Aztán ott vannak a gazdik, akik kutyás produktumokat vásárolhatnak és kaphatnak ajándékba. Manapság a nyomtatott pólók piacán is találkozhatunk kutyás pólókkal, s a legjobb az egészben, hogy az egyes fajtákat mind-mind viszontláthatjuk rajtuk. 

 

Kutyás pólók fajta szerint

 

Kategóriánkon belül végigtekerve lehet, hogy te is azt gondoltad: azt a kutya mindenit, itt aztán van minden! Akár a nagyobb, vagy a kisebb testű ebek hoznak lázba, sok-sok egyedi, mintás pólóra lelhetsz, amelyek illenek hozzátok. 

 

Az alaszkai malamutot ábrázoló pólók között például olyan tekintélyparancsoló darabok is helyet kaptak, amelyekre elég ránézni, és máris érezzük a hűvös szellőt a hátunkon. Persze, nem csoda, hogy a harci kutyák pólói is lenyűgöznek minket, s ezek esetében már a minta is teljesen más jellegű lesz. Az erő és a játékosság sugárzik a pólókról. A dobermann fajtát ábrázoló pólók szintén a gengszter-zsaru stílust képviselik. 

 

Végül, de nem utolsó sorban a klasszikus kedvenceinkről sem szabad megfeledkeznünk: a német juhászkutyáról, a labradorról vagy az agárról! Találkozhatunk fekete, fehér és színes pólókkal is, illetve legtöbbször a grafika és a felirat egyaránt hódít, a lényeg, hogy ilyen pólók nem jönnek majd velünk szemben minden második utcasarkon. Amennyiben szeretnél néhány 100% pamutból készült kutyás pólót a ruhatáradba, akkor kattints a legszimpatikusabb termékekre, majd helyezd a “Kosárba” azokat!