A Te világod, a mi divatunk

Egyéni, céges pólók tervezése, gyártása

Egyedi póló a PólóVerzumtól

Vállalkozásod logójával ellátott pólóval építenéd az egységes céges arculatod? Netán csapatépítőt szervezel, és egyenpólókkal fokoznád az együvé tartozás érzését?

Születésnapra, vagy bármilyen egyéb alkalomból exkluzív, egyedi pólóval ajándékoznád meg szerettedet, barátodat? Legény-, leánybúcsún szeretnéd feldobni a bulihangulatot menő csapatpólókkal?

Bármilyen apropóból is van szükséged egyedi pólóra, ránk számíthatsz!

Segítünk elképzelésed megvalósításában, akár hozott minta alapján, akár teljesen "nulláról" kell megszerkeszteni a szükséges grafikát. Nincs más teendőd, csak küldd el és írd meg nekünk, mit szeretnél!

Vedd fel velünk a kapcsolatot: info@poloverzum.hu

Mintázási eljárások a tartósság jegyében

Korszerű, nagy rendelésekre is optimalizált gépparkunk a grafika, ruhatípus és megrendelői kérés függvényében kétfajta technológiával áll rendelkezésedre: DTG (direct to garment – közvetlenül pólóra) nyomtatás, illetve DTF (direct to film – transzferfólia nyomtatás) nyomtatás.

Mindkét technológiára kiemelkedő tartósság jellemző – nem dolgozunk gyorsan lekopó, töredező megoldással, amelyet plázák, szupermarketek pólógyártó műhelyeiben gyakorta alkalmaznak.

Bőséges választék fazonokból, színekből

Számos nagykereskedéssel állunk kapcsolatban, bel- és külföldi nagyvállalatokkal egyaránt, így az általuk lefedett választék igazán bőséges! Egészen biztosan megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb alapanyagot, akár pólókról, vagy pulóverekről, akár különleges fazonokról legyen szó. A beszerzési idő miatt nem kell aggódnod, legtöbb partnerünk ugyanis 1-3 munkanapon belül szállít hozzánk.

Együttműködés online

A rendeléseket online kezeljük, egyedi pólós igényed kérlek emailben jelezd nekünk! A kész terméket GLS futárszolgálattal bárhova el tudjuk Neked postázni, vagy átveheted személyesen a szegedi átvevőpontunkon (6725 Szeged, Kálvária sgt. 50) ha a környéken jársz. 

Kapcsolat

Egyedi, céges pólós igényeddel keress minket bátran: info@poloverzum.hu