A Te világod, a mi divatunk

Egyéni, céges pólók tervezése, gyártása

Egyedi póló a PólóVerzumtól

Vállalkozásod logójával ellátott pólóval építenéd az egységes céges arculatod? Netán csapatépítőt szervezel, és egyenpólókkal fokoznád az együvé tartozás érzését?

Születésnapra, vagy bármilyen egyéb alkalomból exkluzív, egyedi pólóval ajándékoznád meg szerettedet, barátodat? Legény-, leánybúcsún szeretnéd feldobni a bulihangulatot menő csapatpólókkal?

Bármilyen apropóból is van szükséged egyedi pólóra, ránk számíthatsz!

Segítünk elképzelésed megvalósításában, akár hozott minta alapján, akár teljesen "nulláról" kell megszerkeszteni a szükséges grafikát. Nincs más teendőd, csak küldd el és írd meg nekünk, mit szeretnél!

Vedd fel velünk a kapcsolatot: info@poloverzum.hu

Mintázási eljárások a tartósság jegyében

Kis példányszámú rendelések (max. 20-30 db) teljesítésére optimalizált gépparkunk a grafika, ruhatípus és megrendelői kérés függvényében háromfajta technológiával áll rendelkezésedre: flex fóliás mintázás, DTG (direct to garment – közvetlenül pólóra) nyomtatás, illetve DTF (direct to film – transzferfólia nyomtatás) nyomtatás.

Mindhárom technológiára kiemelkedő tartósság jellemző – nem dolgozunk gyorsan lekopó, töredező transzferpapíros megoldással, amelyet plázák, szupermarketek pólógyártó műhelyeiben gyakorta alkalmaznak.

Bőséges választék fazonokból, színekből

Számos nagykereskedéssel állunk kapcsolatban, bel- és külföldi nagyvállalatokkal egyaránt, így az általuk lefedett választék igazán bőséges! Egészen biztosan megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb alapanyagot, akár pólókról, vagy pulóverekről, akár különleges fazonokról legyen szó. A beszerzési idő miatt nem kell aggódnod, legtöbb partnerünk ugyanis 1-3 munkanapon belül szállít hozzánk.

Együttműködés helyben, vagy online

Akár személyesen, műhelyünkben, akár az ország távoli pontjáról keresel fel bennünket egyedi pólós igényeddel, állunk rendelkezésedre! A kész terméket GLS futárszolgálattal bárhova el tudjuk Neked postázni, érdi irodánkban (2030 Érd, Jegyző utca 28.) pedig szívesen látunk, ha a környéken jársz.

Árak

Noha az egyedi gyártású termékek árait az igények és egyéb paraméterek alapján kalkulált árajánlatban határozzuk meg, a tájékozódást segítendő, készítettünk egy ártáblázatot. Az alábbi árak 1 db-os példányszám esetén értendőek; több póló rendelése esetén kedvezményt biztosítunk.

Nagyon fontos: a teljesen egyedi tervezéshez grafikai munkára van szükség, amelynek óradíja van – ezt igyekszünk előre megbecsülni. Az árjegyzékben látható árak nem tartalmazzák az esetleges tervezés munkadíját.

A feltüntetett árak bruttó árak, amelyek 150 grammos, rövid ujjú, kerek nyakú, 100% pamutból készült pólóra vonatkoznak, tartalmazzák a gyártás munkadíját és magát a pólót. Az ettől eltérő fazonok, extra nagy méretek felárairól kérünk, érdeklődj.

 

Minta mérete Elöl Elöl-hátul
8×8 cm 3.990 Ft 4.790 Ft
15×20 cm 4.590 Ft 5.890 Ft
20×30 cm 4.990 Ft 6.790 Ft
30×40 cm 6.390 Ft 9.490 Ft
Hátfelirat flex fóliából 1.590 Ft-tól
Grafikai óradíj 6.000 Ft/óra

 

Kapcsolat

Egyedi, céges pólós igényeddel keress minket bátran: info@poloverzum.hu

Irodánk címe: 2030 Érd, Jegyző utca 28.

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00-tól 16:00-ig