A Te világod, a mi divatunk

TUDÁSTÁR

Vásárlás előtt tájékozódj!

MÉRETEZÉS

Minden rendelés előtt feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatot! Ezt nem győzzük hangsúlyozni, nagyon fontos! Előfordul, hogy időről-időre lecseréljük a nyersanyagainkat egy újabb modellre, ezért kiemelten fontos, hogy még visszatérő vásárlóként is minden alkalommal csekkold a méreteket.

A női pólókat kétféle fazonban kérheted: normál és karcsúsított verzióban.

A normál pólók méretei megegyeznek a férfi pólók méreteivel, így ezek sokkal nagyobbak, mint a karcsúsítottak.

HOGYAN KÉSZÜL A PÓLÓ?

Minden pólót rendelés alapján, kétféle technológiával gyártunk: digitális pólónyomtatással, vagy pedig úgynevezett flex fóliával történő hőpréseléssel. 
Arról, hogy az adott termék melyik módszerrel készül, az alul lévő Adatok fülön tudsz tájékozódni.
A digitális pólónyomtatás során közvetlenül a póló anyagát festjük meg, így egy alig kitapintható felületet képezve kifejezetten tartós nyomat keletkezik. Színes pólókon láthatsz egy fehéres, csillogós bevonatot a minta körül, de ez az első mosáskor eltűnik.
Flex fóliás gyártás esetén a mintát egy poliuretán fóliából vágjuk ki, amely egy élénk színű, strapabíró, mosásálló anyag, nem összetévesztendő a könnyen lekopó matricákkal.

MILYEN PÓLÓT KAPOK?

A mintákat kivétel nélkül 100% pamuttartalmú, 150 grammos pólókra gyártjuk, amelyek különösen puha tapintásúak, hiszen úgynevezett gyűrűfonással készülnek, jellemzően Bangladesben, a világ egyik legjelentősebb pamuttermék-előállító országában.
A pólók hosszított fazonúak, a test vonalához illeszkedőek (de nem tapadók). A normál fazonunk nagyobb méretjelölései (XL, XXL, 3XL) az iparágban kifejezetten nagy méretűnek számítanak.
Minden vásárlás előtt feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatunkat!

HÁTFELIRAT

A PólóVerzum számos termékét kérheted egyedi hátfelirattal is, mindössze plusz 790 Ft-ért!

Amiket tudnod kell erről:

  • A felirat az általad kiválasztott betűtípussal készül
  • Fehér pólón fekete, színes pólón fehér színű a nyomat
  • A felirat szélessége maximum 30 cm, tehát hosszabb szöveg esetén csökken a betűméret
  • Ha szeretnéd, két sornyi feliratot is kérhetsz
  • A feliratot flex fóliával készítjük

HOGYAN KELL MOSNI A PÓLÓT?

Bármelyik technológiával is készült a termék, 40 fokon, kifordítva, kímélő programmal célszerű kimosni.
Vasalni is szintén csak kifordítva ajánlott, hogy a minta ne károsodjon. Szárítógép használata nem javasolt.
Fontos! A jótállásunk nem vonatkozik az olyan károsodásra, amely nem megfelelő tisztítás, vagy vasalás következtében keletkezett.

MIT TEHETEK, HA NEM LETT JÓ A MÉRET?

Előfordulhat, hogy olyan méretjelölést választasz, amely később a felpróbálás során kényelmetlennek bizonyul.
Ha a pólóra nem kértél egyedi hátfeliratot, és még a címkét sem távolítottad el, lehetőséged van élni a VicaVerzum szolgáltatásunkkal, amelynek keretén belül 990 Ft/db áron elkészítjük az új pólót, kiszállítjuk, és elhozzuk tőled a cserélendőt. Erről bővebb leírást itt találhatsz.

ELŐFORDULHAT!

Ha flex fóliával gyártott pólót vásárolsz, és azt tapasztalod, hogy meggyűrődött, beráncosodott a minta, semmi pánik: vasalj rá a mintára sütőpapíron keresztül, és megszűnik a probléma.
Digitális pólónyomtatással készült fehér pólók esetén az első mosást követően a minta kissé kivilágosodik – ez nem kopásból eredő jelenség, hanem a mosás során a póló anyagából kiváló apró rostszálak miatt történik. Minden ezt követő mosás után a minta tovább már nem fakul.

GARANCIA

Munkánk során azon igyekszünk, hogy a lehető legtartósabb pólót készítsük el neked.
Mindazonáltal bármikor előfordulhat, hogy a pólóban valamiféle hiba keletkezik. Bárhogy, bármi is történt, kérünk lépj velünk kapcsolatba, és biztosan találunk megoldást a problémára.
Annál is inkább, mert pólóinkra 6 hónap jótállás vonatkozik, sőt, ha úgy döntesz, élhetsz a 30 napos elállási lehetőséggel is.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Akár ExpressOne házhoz szállítást, akár ExpressOne Csomagpontot választasz, a megrendelést követően 5-7 munkanapon belül megkapod a megrendelt termékeket. A szállítási határidőt az év végi ünnepi időszakban tarott üzemszünetünk meghosszabbíthatja.
Amint a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben értesítünk, majd az ezt követő munkanapon megérkezik hozzád, vagy az átvételi pontra.