A Te világod, a mi divatunk

TUDÁSTÁR

Vásárlás előtt tájékozódj!

 

MÉRETEZÉS

Minden rendelés előtt feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatot! Ezt nem győzzük hangsúlyozni, nagyon fontos! Előfordul, hogy időről-időre lecseréljük a nyersanyagainkat egy újabb modellre, ezért kiemelten fontos, hogy még visszatérő vásárlóként is minden alkalommal csekkold a méreteket

A jelenleg kapható női pólók ujjai a látványtervtől eltérően egy pár centivel rövidebbek. Kérjük, ezt vedd figyelembe a rendelésnél. 

A női pólók mind karcsúsított darabok, akkor is, ha a megrendelésben azt írja, hogy "normál". 

Az utolsó csere dátuma 2022.03.01. 

Rossz méret miatt terméket csak abban az esetben cserélünk, amennyiben a gyártó által megadott méretek több, mint +-5%-kal eltérnek a valóságtólRosszul megválasztott méret miatt nem áll módunkban a termékeket kicserélni. 

Akciós pólókat nem tudunk garanciálisan cserélni.

Kérjük mielőtt rendelsz, egy már meglévő pólódat/pulóveredet mérd le és a legközelebb álló méretet válaszd a mérettáblázatból!

Mivel a legnagyobb nyomtatási méret 35x45cm, így nagyobb méreteknél a látványtervtől eltérhet a nyomat nagysága. Igyekszünk minden esetben a lehető legnagyobb nyomatot elkészíteni. 

HOGYAN KÉSZÜLNEK A TERMÉKEK?

Minden pólót és pulóvert rendelés alapján, kétféle technológiával gyártunk: digitális pólónyomtatással, vagy pedig digitális transzfernyomással.

A digitális pólónyomtatás során közvetlenül a póló anyagát festjük meg, így egy alig tapintható felületet képezve kifejezetten tartós nyomat keletkezik. Színes pólókon láthatsz egy fehéres, csillogós bevonatot a minta körül, de ez az első mosáskor eltűnik. A digitális pólónyomtatással készült pólók gyártási ideje eltérhet az oldalon feltüntetett munkanapot számától. Amennyiben sürgős a rendelése, kérjük egyeztessen velünk ezügyben!

Transzfernyomás esetén a mintát egy poliészter fóliára nyomtatjuk, amelyet ragasztóporral látunk el, így a pólóra csak a minta kerül fel, a hordozóanyag nem. Nem összetévesztendő a könnyen lekopó matricákkal, a DTF nyomtatás az egyik legújabb, legtartósabb és strapabíróbb gyártási eljárás. Magyaroroszágon egyedülálló gépparkunk a legnagyobb színválasztékot biztosítja!

HOL KÉSZÜLNEK A TERMÉKEK?

A pólókat szegedi műhelyünkben készítjük, ami nem alkalmas ügyfélfogadásra. Ha mindenképp eljönnél hozzánk, akkor kérünk emailben, vagy telefononon egyeztess velünk előre! :)

 

HOL VEHETEM ÁT A TERMÉKEKET?

Személyesen a szegedi átvevőpontunkon: 6725 Szeged, Kálvária sgt. 50.

Házhoz, átvevőponthoz vagy csomagautomatába országszerte pedig a GLS/MPL futár viszi!

 

HÁTFELIRAT

A PólóVerzum számos termékét kérheted egyedi hátfelirattal is, mindössze plusz 990 Ft-ért!

Amiket tudnod kell erről:

 • A felirat az általad kiválasztott betűtípussal és színnel készül
 • A felirat szélessége maximum 30 cm, tehát hosszabb szöveg esetén csökken a betűméret
 • Ha szeretnéd, két sornyi feliratot is kérhetsz

 

HOGYAN KELL MOSNI A TERMÉKEKET?

Bármelyik technológiával is készült a termék, 40 fokon, kifordítva, kímélő programmal célszerű kimosni, színfogó ajánlott.
Vasalni is szintén csak kifordítva ajánlott, hogy a minta ne károsodjon. Szárítógép használata nem javasolt. 
Fontos! A jótállásunk nem vonatkozik az olyan károsodásra, amely nem megfelelő tisztítás, vagy vasalás következtében keletkezett.

ELŐFORDULHAT!

Digitális pólónyomtatással készült fehér pólók esetén az első mosást követően a minta kissé kivilágosodik – ez nem kopásból eredő jelenség, hanem a mosás során a póló anyagából kiváló apró rostszálak miatt történik. Minden ezt követő mosás után a minta tovább már nem fakul.

GARANCIA

Munkánk során azon igyekszünk, hogy a lehető legtartósabb pólót készítsük el neked.
Mindazonáltal bármikor előfordulhat, hogy a termékben valamiféle hiba keletkezik. Bárhogy, bármi is történt, kérünk lépj velünk kapcsolatba, és biztosan találunk megoldást a problémára.

SZÁLLÍTÁS, SZÁLLÍTÁSI IDŐ

A megrendelést követően 5-7 munkanapon belül megkapod a megrendelt termékeket. Ha banki utalást választottál, akkor az utalástól kezdve számítjuk az 5-7 munkanapot!

Amint a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben értesítünk, majd az ezt követő munkanapon megérkezik hozzád, az átvételi pontra vagy a csomagautomatába.

Jelenleg A GLS és az MPL szolgáltásai között tudsz választani. Kattints ide a bővebb tájékoztatásért.

15 000Ft felett az MPL szállítás ingyenes*, utánvétellel történő fizetés esetén az utánvét 400Ft-os díját kell csak fizetni. 

*Az ingyenes szállítás csak a webshopos leadott termékekre vonatkozik, emailes megrendelésekre nem.

 

CSOMAGOLÁS

Lehetőség szerint minden csomagot újra felhasznált csomagolásban küldünk! Ez azt jelenti, hogy a csomagolás nem a legszebb, mert olyan dobozokat használunk, amibe mi is kaptunk pl. árut, vagy újrahasznosított csomagolóanyagként vásároltuk.

Ezzel próbálunk egy új életet adni a sokszor egyszer használt csomagolóanyagoknak. Ha teheted, Te se dobd ki, hanem használd fel újra a csomagolást! 

Ha pedig mégis futártasakban kapod, akkor vagy kifogytunk ezekből a dobozokból, vagy nem volt elég időnk csomagoláskor. Mindenesetre törekszünk arra, hogy minél kevesebb szemetet termeljünk! :)

 

LÁTVÁNYTERV, GRAFIKAI DÍJ

Amennyiben - kérésedre - egyedi szerkesztést igényel a rendelésed, annak grafikai díja fél óránként bruttó 3500Ft, a látványterv pedig bruttó 1000Ft-ba kerül. 

 

ELÁLLÁSI JOG, VISSZAFIZETÉS

Kérjük mindenképp körültekintően vásárolj, és amit megrendeltél, mi pedig legyártottuk, vedd át! :)

Ha a rendelésedet le szeretnéd mondani, vagy a rendelésben a méretet, színt módosítani, akkor ezt a rendelés leadása utáni 3 órában teheted meg, csak emailben az info@poloverzum.hu email címen. 

Fontos tudni, hogy kártyás fizetés vagy előre utalás megtörténte után, lemondás esetében pár nap is lehet az ügyintézési idő, mire visszautaljuk Neked az összeget. 

Az ÁSZF-ben is írtuk, de kiemelnénk itt, hogy a megrendelt, 3 órán belül le nem mondott/nem módosított termékektől elállni nem lehet. Ezek egyedi gyártású termékek a vásárló kérésére a vásárló által kiválasztott méretben és színben készülnek, így nem vonatkozik rájuk a 14 napos elállási jog. A hivatalos rendeletről az ÁSZF-ben olvashattok:

45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1)

...Ön nem gyakorolhatja elállási jogát

(c) olyan nem előre gyártott Áru esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan Áru esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;...

 

HOZOTT ANYAGRA TÖRTÉNŐ NYOMÁS

Amit tudni kell a hozott anyagokra történő nyomtatásról:

 • hozott termékekre is vállaljuk a nyomást, de sem a tartósságáért, sem az esetlegesen bekövetkező gyártási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni
 • a nyomat ára a nagyságtól függ, bruttó 960 Ft -1320 Ft -1780 Ft -3080 Ft egyike lesz, ezt a látvány után tudjuk megmondani
 • ha mi készítjük a látványtervet, annak díja bruttó 1000Ft, amely egyszeri korrigálást is tartalmaz
 • ha a design szerkesztésre szorul (vektorizálás, háttér eltávolítás, stb.) annak díja bruttó 3500Ft/30 perc
 • a hozott anyagokat az átvevőpontunkon lehet leadni, ott rendelést nem tudnak felvenni, a rendelésről szóló összes információt nekünk kell küldeni: info@poloverzum.hu email címre
 • a kész termékeket az átvevőpontunkon lehet átvenni vagy GLS/MPL futárszolgálattal tudjuk küldeni, amelynek díja bruttó 1790 Ft a rendelési összegtől függetlenül
 • a gyártásért csak előre utalással tudnak fizetni
 • a számlát emailben küldjük a számlázási programunkon keresztül
 • amennyiben cégként vásárol, kérjük az adószámot is elküldeni a rendelés leadásakor

Az átvevőpont címe: 6725 Szeged Kálvária stg. 50. Starcopy Fénymásolószalon. Az aktuális nyitvatartást kérjük mindig ellenőrizd!

AKCIÓK

Akciós pólóinkat ebben a kategóriában találod: https://poloverzum.hu/akcios-polok

A készlet folyamatosan változik! Egyik póló sem használt, az át nem vett/gyártás során lemondott rendelések pólóinat szeretnénk egy újabb esélyt adni.

Az akciós kategóriában lévő pólóinkra nem vonatkozik más akció/kedvezmény.