A Te világod, a mi divatunk

Motoros pólók

Vad motorosként nem találod a hozzád illő ruhadarabokat, motoros pólókat a butikokban? Nem nyűgöz le a “tömegdivat”, ugyanakkor szeretnéd megmutatni az öltözködéseddel is a világnak, hogy ki is vagy te valójában? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunk motoros pólók kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek egytől egyig illenek majd a stílusodhoz. 

 

Amennyiben szeretnél néhány új darabot a szekrénybe, netán ismersz olyat, aki szívesen hordaná ezeket a vagány pólókat, akkor keresd fel webáruházunk kínálatát! Hidd el, itt aztán minden van!


41termék

№1 motoros női póló (fekete)

4 490 Ft

№21 motoros női póló (fekete)

4 490 Ft

№15 motoros női póló (fekete)

4 490 Ft

№2 motoros női póló (fekete)

4 490 Ft
 

Száguldás, autópálya, szegecsek, hajba kap a szél és rock and roll! Nem is kell más, ugye? Az igaz, hogy nem minden motoros rocker, de azért valljuk be, hogy a motorosok többsége egy kicsit vagányabb stílust képviselnek, és a személyiségük is “keményebb”, mint sok más embernek. Képzeld csak el, nekik milyen nehéz dolguk van a divat terén! Webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy abban mindenki megtalálja azt, amit keres!

 

Van nálunk minden, hidd el!

 

Itt nemcsak az egyes szakmák remek mesterei lelhet rá kedvenc darabjaikra, de a művészek, zenészek és persze a motorosok is válogathatnak. Mi még nem láttunk pinkben motorozni senkit, és valószínűleg te sem buksz rá, éppen ezért ajánljuk figyelmedbe webáruházunk motoros pólók kategóriáját, amelyben személyre szabottan rejtettünk el neked néhány igazán értékes kincset. Ha kíváncsi vagy, tarts velünk még pár sor erejéig!

Nyomtatott pólók - van, ami régen és ma is ugyanaz

 

Kínálatunkban biztosan észrevetted, hogy rengeteg nyomtatott póló várja gazdáját, de feltehető a kérdés, hogy vajon mennyire megbízható egy-egy ilyen termék, és valóban olyan népszerűek-e.

 

Kezdjük mindjárt az elején! A nyomtatott pólók a 2000-es években hódítottak hazánkban, legalábbis ez az a korszak, amikor majdnem mindenkin ott virítottak a különlegesebbnél különlegesebb darabok. Aztán láss csodát, évek múltán is itt vagyunk, és beszélünk róluk. 

 

Kijelenthető, hogy nem vesztettek népszerűségükből. A tinédzserek körében például ma is nagyon közkedveltek, de a csapatépítő programok, a születésnapi bulik és a lánybúcsúk egyik kedvelt ruhadarabja is. 

 

Ha pedig jó helyen vásárolsz, akkor éveken át viselhető lesz a kiszemelt termék, a komolyabb technológiával készült pólók ugyanis a tévhitekkel ellentétben igencsak időtállók!

 

Motoros pólók - kapcsoljunk vagány módba!

 

Kategóriánkon belül eljuthattál már a motoros pólókig, amelyek között különféle fazonú és mintájú változatokat tekinthetsz meg. 

 

Ha úgy döntöttél, hogy éppen szeretnéd “körbemotorozni a Földet”, akkor egy “Off road” vagy “Born to ride - Ride to live” feliratú póló a neked való darab! Nemcsak a szöveggel ellátott, de a képes pólók is igazán menőn néznek ki. Ilyen például a motorost ábrázoló női póló, az oroszlánfejes, motorost és a szellemlovast megjelenítő termék is. 

 

De mi a legjobb? Kapható színes és fekete-fehér póló egyaránt, illetve a férfiak mellett a nők is kiválaszthatják a számukra szimpatikus ruhadarabokat. Mekkora látvány lenne egy megállíthatatlan női szellemlovas!

 

Motoros pólót vásárolhatsz magadnak és motoros ismerősödnek is. Sőt, ami még jobb, mit szólnál, egy amolyan “motoros egyenruhához” a bringádnak? Tuti szem nem marad szárazon, ha elvonultok majd az ismeretlen vidékek lakosai mellett!

 

Amennyiben már szinte látod magad a tükörben ezekben a vagány pólókban, akkor keresd fel kínálatunkat, és tedd a kosárba a legizgalmasabb stílusú termékeket!