A Te világod, a mi divatunk

Blog

Állatos pólók minden mennyiségben

2024.01.17 14:59
Állatos pólók minden mennyiségben

Dobd fel a hétköznapokat egy-egy különlegesebb darabbal! Segítünk kibővíteni a ruhatárad, hiszen ha pólókról van szó, az a mi területünk!

Kalandozzunk el az állatok birodalmában, és vessük bele magunkat a stílusos és kreatív pólók világába. A designokat az állatok és a természet ihlették, megmutatjuk a legjobb darabokat, tarts velünk!

Baglyos Bölcsesség 

Tárjuk ki szárnyainkat és repüljünk az éjszakába a baglyos pólóinkkal! A baglyok nem csak a bölcsesség szimbólumai, hanem stílusos minták is lehetnek a pólóidon. Légy te is bölcs és trendi egyben, válaszd az egyedi baglyos pólókat! 

Nekünk ez a kedvencünk:

https://poloverzum.hu/Kaleidoszkop-baglyos-noi-polo-fekete

 

Flamingós Elegancia 

Képzeld el, mennyi dícséretet fogsz kapni, miközben a flamingós pólódat viseld! Káprázatos színvilág, élénk designok jellemzik a flamingós pólóinkat! A flamingók nem csak a tavakon otthonosak, hanem a divatban is uralják a teret. Fedezd fel a flamingós pólóinkat, és teremtsd meg az elegáns stílust a hétköznapokban is!

Mutatjuk az egyik legszínesebb, új flamingós mintánkat:

https://poloverzum.hu/Hullamtoro-flamingos-noi-polo-feher

 

Farkasok Éjszakája 

Hiányzik egy kis vadság az outfitedből? Válaszd akkor a farkasos pólókat! A farkasok nemcsak a mesékben, hanem a pólóidon is életre kelhetnek. Csempéssz egy kis vadregényes feelinget a hétköznapokba ezekkel a stílusos pólókkal!

Nézz szét a kategóriában, vagy válaszd a mi kedvencünket:

https://poloverzum.hu/TeliHold-farkasos-ferfi-polo-fekete

 

Oroszlánkirály Életstílus 

Az oroszlános pólók erőt és magabiztosságot sugároznak. Válaszd ki a megfelelő darabot és dobd fel a szetted egy üvöltő oroszlánnal, geometriai alakzattal, art-jellegű pólóval, vagy ezzel a színes, nem mindennapi felsővel:

https://poloverzum.hu/CMYK-oroszlanos-ferfi-polo-fekete

 

Állatkerti Kavalkád 

Az állatkertek hangulatát most átélheted a saját szekrényedben is! Az állatkerti pólóinkon megtalálod a kedvenc állataidat hagyományos formában (például a zsiráfokat) vagy egy vicces helyzetben (makis, szurikátás pólók).

Engedd közelebb a természetet pólóinkkal, nézz szét a kollekcióban és találd meg a hozzád illőt:

https://poloverzum.hu/Az-allatkertben

 

Rágcsálós őrület

Ha az aranyos és pörgős tengerimalacokra vágysz, akkor itt a helyed! A tengerimalacos pólóink garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, ezek a pólók mindig jó választások!

Legújabb darabjainkon capybarák is szerepelnek:

https://poloverzum.hu/Capybara-furdozes-capybaras-noi-polo-feher

 

Unikornis Varázslat 

Igen, az unikornis mintákat is az állatos kategóriában találod! :) Az egyedi és színes minták varázslatos hangulatot teremtenek. Az unikornis pólók széles tárházát megtalálod nálunk: cuki, vicces, erős, pimasz, komoly, metál, varázslatos...amit csak el tudsz képzelni!

Alap darabunk is van, amelyet akár gyerek pólóra is kérhetsz!

https://poloverzum.hu/Pinky-unikornisos-noi-polo-feher

 

Reméljük, hogy kedvet kaptál az állatos mintákhoz! Rendelni a webshopon tudsz, pár kattintással! :)

Ha a kutyás vagy macskás pólóinkat keresed, akkor azokat külön kategóriában találod. Annyira sok van, hogy kiemelt helyet kaptak az oldalunkon.