A Te világod, a mi divatunk

Blog

Csak nyugi!

2023.03.17 15:00
Csak nyugi!

Csak nyugi! Hoztunk neked néhány menő pólót!

 

Vannak olyan mémek, amelyek valósággal meghódították a világot, és több millió megosztást érdemeltek. Természetesen ezeket a mémeket már a különféle termékek gyártói is feldolgozták: nevezzük nevén a dolgot, divatba jöttek a mémes cuccok a divatiparban is. A “Csak nyugi!” kifejezés valószínűleg mindenkinek ismerős, főleg a gyűrűsfarkú maki képe ugrik be nekünk először, de több lazaságot sugárzó mém is született már a közösségi média felületein.

A következő cikkben tehát megtudhatjuk, hogy milyen humoros “Csak nyugi!” nyomtatott pólókat szerezhetünk be magunknak. Tarts velem, és böngésszünk együtt!

Miért olyan népszerűek az egyedi nyomtatott pólók?

 

A nyomtatott pólók újra a fénykorukat élik - vagy még mindig? Jó kérdés, tekintve, hogy hosszú évek óta népszerűek. Pólónyomtatással foglalkozó vállalkozásunk weboldalán kategóriákra bontva találhatod meg a neked tetsző darabokat. De mielőtt nagy vásárlásba fognál, engedd meg, hogy megismertessük veled ezeket a modern ruhadarabokat!

Régen is voltak nyomtatott pólók, csak a mostaniak sokkal menőbbek - és nem véletlenül! A technológia nagyon sokat fejlődött, így ma már digitális nyomtatással vagy transzfernyomtatással készítik ezeket a remek ruházati cikkeket. Az sem utolsó, hogy 100% pamut anyagra nyomtatják a grafikát.

A nyomtatott pólókat sokan szívesen viselik. Komfortosak, jól szellőznek, ráadásul bármelyik évszakban bátran viselhetjük őket. Könnyen tükrözhetik a hangulatunkat, a személyiségünket, szóval egyáltalán nem szégyen betárazni belőlük. 

 

Csak nyugi, beszerezhetsz “Csak nyugi!” darabokat is!

Az angol eredetű “Keep calm” szlogent szinte a világ minden táján ismerik, de hazánkban “Csak nyugi!” megfogalmazásban terjedt el. Egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy divat lett ez a kifejezés, és mindenki “Csak nyugi! módban éli a mindennapjait. Ez egyszerre menő, vicces és laza. Az Y generáció például valóságos mottónak tekinti ezt a szójátékot. 

Nálunk Csak nyugi! kategóriánk pólói között találkozhatsz a különféle szakmákkal is. A “Csak nyugi, barista vagyok”, “tesitanár vagyok”, “paprikatermelő vagyok”, “vezető vagyok”, “kamionos vagyok”, “dadus néni vagyok” vagy “matektanár vagyok” felirattal ellátott darabok között mindenki ráismer magára, de ha magára nem is, legalább az egyik ismerősére. 

Csak nyugi, ezzel még nincs vége! Eszméletlenül vicces és frappáns ajándékokkal lepheted meg barátaidat, szeretteidet. A Csak nyugi, nem én főztem! pólóval például a barátnőd agyára mehetsz, de a “Csak nyugi, nemcsak ezt a pólót kaptad karácsonyra!” egy újabb humorbomba lehet a karácsonyfa alatt. 

 

A nyomtatott pólók előnyei

 

Akkor még egyszer, miért szerezzünk be nyomtatott ruhadarabot? 

  1. Azért, mert egyedi, nincs két egyforma, vagy ha van is, nem sűrűn találkozunk vele össze az utcán, szemben a tömegtermékekkel.
  2. Azért, mert időtálló, nem megy tönkre a harmadik mosás után.
  3. Azért, mert bármilyen témában keresgélhetünk.
  4. Azért, mert CSAK. Csak nyugi, te választasz!

 

Egy igazán jó Csak nyugi! nyomtatott póló tehát egyszerre ötletes és vicces, s tulajdonképpen bármelyik outfithez jól passzol. 

Remélem, hogy most már te is másképpen látod a nyomtatott ruhadarabokat, és ezután pillanatok alatt összedobsz egy menő szettet, ami neked vagy a megajándékozni kívánt személynek éppen tökéletes! Ha pedig szorít az idő, csak nyugi, biztosan megoldod, hiszen a szuperlazaság egy adottság!