A Te világod, a mi divatunk

Blog

A kedvenc húsvéti pólóitok idén

2024.03.14 16:50
A kedvenc húsvéti pólóitok idén

Húsvét alkalmából új designokkal készíülnünk Nektek! 

Minden ami nyuszi, csibe, cuki, színes, az megtalálható a kínálatunkban!

Mutatjuk idén melyik pólókat vásároltatátok meg a legtöbben az ünnepre!

Mi is meglepődtünk, hogy mennyire hamar (időben!!) kezdtek el szállingózni a húsvéti póló rendelések! Sok-sok új mintát készítettünk, és szerencsére úgy néz ki, hogy Ti is kedvelitek őket, szép számban gyártunk minden nap! 

Sokszor meglepődnek az ügyfelek, hogy ezek nem "kész" pólók, amiket csak értékesítünk. Kicsit nehéz lenne a több ezer mintánkból minden fazonban, színben és méretben készleten tartani. :) 

Csakis megrendelésre gyártunk, abban a színben, méretben és olyan mintával, amit az ügyfél kér! Ezért sem minősülnek "készterméknek" az általunk eladott darabok!

Na, de vissza a húsvétra!

Miért is jó ötlet egyedi pólót vásárolni vagy ajándékozni húsvétra?

Az egyedi póló remek ajándék húsvétra, mert:

  1. Egyedi Megközelítésűek: Az egyedi póló lehetővé teszi számodra, hogy személyre szabott üzenetet közvetíts az ajándékozott számára. Egyedi minták, vicces feliratok vagy akár személyes fotók segítségével kifejezheted az ünnepelt egyéniségét és stílusát.

  2. Kreatív Design: A Húsvét témájú minták, mint például tojások, nyulak vagy tavaszi virágok, vidám és szórakoztató hangulatot kölcsönöznek a pólónak. Sok-sok cuki mintánk van, amitől eljájulnak a csajok! (Mi is!)

  3. Praktikus és Hasznos: Az egyedi póló nemcsak egy emlékezetes ajándék, hanem egy praktikus ruhadarab is, amelyet az ajándékozott bármikor viselhet az év bármely szakaszában, emlékezve az ünnepre.

  4. Különleges Emlékek: Az egyedi póló évekig megőrzi az ünnep emlékét. Az ajándékozott minden alkalommal mosolyogva fogja felvenni, mikor viseli a pólót, emlékezve az ünnepi pillanatokra, és hogy kitől kapta! 

Az egyedi póló tehát egy ötletes és személyes ajándék, amely garantáltan meghozza az ünnepi hangulatot és örömet az ajándékozottnak.

És melyiket válaszd?

Ha biztosra akarsz menni, akkor:

Az egyik legnépszerűbb idei pólónk a Színes aranyos húsvéti női póló.

Az egyik legcukibb (ahogy a neve is mutatja), a Legcukibb nyuszi húsvéti férfi póló.

Az egyik legvagányabb a Répán repülő húsvéti női póló.

Locsolkodáshoz ajánljuk hölgyeknek a Haggyá locsolkodós női póló-t, férfiaknak pedig az Aggyá locsolkodós férfi póló-t.

Minden pólónk 100% pamut anyag, DTF transzfernyomtatással készül a tartós, élénk mintákért és egyedileg hátfeliratozható, hogy még egyedibb legyen!

Még van időd leadni a húsvéti rendelést, meg fog érkezni időben!

Kellemes Ünnepet kívánunk és kívánság szerinti számú locsolkodót! :)