A Te világod, a mi divatunk

Blog

A macskák sem maradhatnak ki!

2023.02.15 10:15
A macskák sem maradhatnak ki!

Macskás póló - minden mennyiségben!

 

Az, aki tartott már valaha cicát, tudja, hogy milyen szeretnivaló állatról van szó, és minden esetben jár a simi. Mondjuk vannak olyan helyzetek, amikor azt érezzük, hogy szinte lehetetlen dolgozni vagy éppen olvasni, mert előszeretettel mászik az ölünkbe, de éppen ez adja meg a dolog szépségét. Egy büszke cicás gazdi még olyan macskás pólót is magára húz, amivel világgá kürtölheti, hogy cicarajongó.

A következő pár sorban most a cicás holmikról, illetve kifejezetten a nyomtatott pólók kínálatáról ejtünk szót. Tarts velünk, ha neked - vagy valamelyik ismerősödnek - jól jönne néhány macskás darab!

 

 

Miért tartsunk macskát?

 

Valamilyen szinten minden állat közelsége jótékonyan hat az emberre, de azt mondják, hogy a cicáé különösen. Nemcsak rengeteg örömöt és boldogságot csempészhet be az életünkbe, de ma már számos kutatás bizonyítja, hogy egészségügyi szempontból ugyancsak fontos a jelenléte. Mivel ezt sokan felfedezték már, és nem egy olyan ember van, aki imádja ezt a kis doromboló állatkát, ezért igyekeztünk kedvezni nekik macskás pólóink kínálatával

De miért érdemes cicát tartani a háznál? A cicák szeretete őszinte, ezért olyan hormonokat képesek felszabadítani az emberi szervezetben, amelyek csökkentik a stresszt és fokozzák a boldogság érzését.

A macsek ugyanakkor olyan társaságot nyújt számunkra, aminek köszönhetően csökken a magány érzése. Kevesebb eséllyel alakul ki gyermekkorban az allergia, de sokkal pihentetőbb lesz az alvás is egy cicus jelenlétében. 

Egyes tanulmányok úgy tartják, hogy a dorombolásnak gyógyító hatása van, hiszen 20-140 Hz közötti rezgéseket kelt, amivel az izmok, csontok egészségét fejleszthetjük.

 

Menő, macskás cuccok a láthatáron

A cicák iránti szeretetünket sokszor a hétköznapok során is kamatoztathatjuk. Bármikor, a nap bármelyik percében babusgathatjuk őket, és a rosszkedv rögtön elillan. Nem véletlenül gyűjtjük az aranyos és egyben menő cicás holmikat.

Ez lehet például egy cicás bögre, párna, ágyneműhuzat, tolltartó, kulcstartó, falmatrica, telefontok vagy éppen egy póló. A divat is meglovagolta ezt az állati hullámot, és napjainkban nem egy olyan ruházati részleg van, ahol találkozhatunk cicás darabokkal. Azonban ezek általában mind-mind egy kaptafára készülnek. 

Ha szeretnénk egy kicsit kitűnni a tömegből, és egyedi cicás cuccokat beszerezni, akkor bizony egy frappáns, cicás nyomtatott póló mellett érdemes döntenünk. Ezt 100%-os pamut anyagból, digitális nyomtatással gyártják. 

 

Macskás póló, hogy remekül nézz ki

 

Készen állsz arra, hogy beleláss a cicadivat kollekciójába? Kezdjük a felsorolást az én személyes kedvencemmel, Grumpy cat-el, vagy ahogy a legtöbben ismerik, a zsémbes macskával! Vele már a közösségi média minden szegletében találkozhattunk, leginkább mém formájában. A kicsi Grumpy arca mindent elárul, tehát egy-egy róla mintázott pólóalkotás bárkit levesz a lábáról.

Ehhez hasonlóan akadnak még cicás grafikával ellátott darabok, s ezekhez gyakran társítják a “Haggyá”, a “Nem érek rá”, a “Zabaaa”, a “Néze? Ne nézzé!” vagy a “Meh” feliratokat. 

Amennyiben csak az egyedi minták rabjai vagyunk, ebben az esetben a fekete macska, a fejhallgatós cica, a szemüveges, a csokornyakkendős macsek vagy az unikornis cicus lesz a mi emberünk, akarom mondani macskánk. 

Látogass el webáruházunkba, ahol sok-sok macskás póló vár rád, amelyekkel hamar megújíthatod a ruhatáradat! Garantáljuk, hogy nagyon jól fogsz kinézni!