A Te világod, a mi divatunk

Blog

Vicces pólók

2023.03.28 12:23
Vicces pólók

Vicces póló? Tuti ajándék a családnak!

 

Azt mondják, hogy azok számára a legnehezebb ajándékot választani, akiket nem ismerünk elég jól. Ezzel vitatkoznék. Ha ugyanis pár évtizede boldogítjuk egymást a családdal, akkor valószínűleg már az összes létező ajándékötletet bevetettük. De amikor már úgy érezzük, hogy semmi új nem jut az eszünkre, akkor jöhetnek a vicces pólók. 

A következő bejegyzés segít neked és ötletekkel szolgálhat a következő szülinaphoz vagy karácsonyhoz. Tarts velünk, és böngésszünk együtt! 

 

 

A humor mindig nyerő!

 

A vicces grafikával, felirattal ellátott pólók elég régóta hódítanak, de a modern feldolgozású darabok talán még jobban sikerülnek napjainkban. Egy-egy ilyen ruhadarabbal bárki kifejezheti a személyiségét, a hangulatát vagy éppen az érdeklődési körét. Természetesen ezek az ajándékozás területén is taroltak, tehát nem véletlenül történt úgy, hogy nyomtatott pólókat forgalmazó weboldalunkon is találsz neked és a szeretteidnek való ruhadarabokat.

A humoros pólók több szempontból is tökéletes választásnak bizonyulnak az ajándékvásárlás időszakában. Az egyedi, személyre szabott meglepetés garantált, szóval biztosan nagy becsben őrizgetik majd őket, arról nem is beszélve, hogy nemcsak mutatósak, de praktikusak is. Miért?

Választhatunk egy személynek, a tulajdonságaihoz, szokásaihoz passzoló pólót, de a “családi csomag” mellett egyaránt voksolhatunk. Ilyenkor az egész csapatnak egyforma, családi egyenruhát szerezhetünk be, ami rendkívül jópofa. 

 

Hogyan válasszunk vicces pólót?

 

Az ajándéknak szánt pólók kiválasztása nem egyszerű feladat. Először is tisztában kell lennünk a megajándékozni kívánt személy ízlésével. Lehet, hogy mi bátran felvennénk egy-egy merész felirattal ellátott darabot, de nem biztos, hogy ezekben mindenki kényelmesen érezné magát. Mérjük fel, hogy mi a határ az adott személy stílusát illetően! 

A másik lényeges szempont az üzenet. Ha barátunk a hobbijának él, esetleg egy adott társadalmi jelenség, eszme foglalkoztatja sokat, akkor ebbe az irányba érdemes gondolkodni. A vicces pólóknak is vannak “fokozatai”, ezért a csípő megjegyzések, a “hard humor” inkább a családtagokra fókuszáljon, hiszen ők biztosan nem sértődnek meg!

Nálunk nem igazán létezik külön vicces póló kategória, de valamennyi kategóriában találkozhatsz humoros termékekkel. Cool pólóink között például egyaránt akadnak menő és vicces grafikák is. Egy gördeszkás dínó vagy egy napszemüveges banán már mosolyt csal az arcunkra. 

Ezenkívül sokszor a “Csak nyugi!” feliratos darabok tarolnak a legjobban. A legnagyobb humorbomba viszont a filmes póló kategóriánk, ahol ikonikus és egyben humoros jeleneteket dolgoztunk fel.

 

Hogyan néz ki 2023-ban a filmes pólók kínálata?

 

Egy igazán humoros filmes póló látványa nevetőgörcsöt válthat ki belőlünk, legalábbis mi így voltunk ezzel, amikor először megpillantottuk a kész produktumokat. Nem meglepő, hiszen az embernek automatikusan az eszébe jut az adott film jelenete. 

A Pusztító című film egyik legszórakoztatóbb pillanata a Stallone “tengeri kagylós” káromkodása, de az Addams Family üdvöskéje, Wednesday komor arca és enyhén dark megjegyzéseinek kombinációjából is világhírű mémek születtek. 

Ne feledkezzünk meg Bud Spencer, Terence Hill filmjeiről, a Jóbarátok vagy az Ace Ventura jelenetekről sem! Ugye jól mutatnának a pólódon? Látod? Nevetés nélkül csak szürke hétköznapok lennének. Gondoskodj a mosolyról és a megfelelő ajándékról!