Kategóriák

Nem lett jó a méret?

Kicserélnéd a pólót?

Van megoldás!

 

Még a mérettáblázat gondos ellenőrzése ellenére is előfordulhat, hogy a megvásárolt póló mérete nem megfelelő, felvéve nem kényelmes – főleg, ha mondjuk ajándékba vásároltad, és nem voltál 100%-ig biztos abban, hogy szeretted mekkora ruhákat hord.

Semmi gond!

 

Ha a pólóra nem kértél egyedi hátfeliratot (ha a pólón "gyárilag", az eredeti dizájn szerint van hátfelirat, az nem gond), és a függőcímkét még nem vágtad le róla, kicseréljük Neked a pólót egy másik méretre.

 

Mit tehetek?

A cserélendő pólót, vagy pólókat gondosan csomagold be és postázd el címünkre (2030 Érd, Jegyző utca 28., címzett: AbiPrint Kft.). A csomagba mellékelj egy kísérőlevelet (megírhatod akár kézzel is), amiben megírod a rendelés azonosítószámát, a nevedet, illetve a legfontosabbat: mit és mire szeretnél cserélni (grafika neve, póló színe, mérete, fazonja)! A csomagot kézhez kapva rögzítjük a csereigényt a rendszerünkben, legyártjuk újra a pólót a kért méretben, és térítésmentesen kiszállítjuk Neked a rendeléskor megadott címre, az ott megadott módon (Trans-o-flex vagy PickPackPont). A szállítás megkezdéséről természetesen e-mailben értesítünk.

Kedvezőbb ára miatt népszerű megoldás a Magyar Postánál az ún. postán maradó küldemény. Ebben az esetben a feladott csomagot nem hozzák ki az irodánkba, hanem a városunk egyik postájához kerül leadásra, és ott marad, amíg mi át nem vesszük. Mivel a csomag beérkezéséről nem kapunk értesítőt, könnyen lehet, hogy napok telnek el, míg végül hozzánk kerül a csomag, és megkezdjük a cserepóló legyártását, és nehézséget okozhat az is, ha a feladást követően telefonon vagy e-mailben nem adod meg nekünk a csomag azonosítószámát, amivel a postán könnyen lehetne azt azonosítani.

A postai úton küldött csomagok díja tapasztaltunk szerint 600–1.200 Ft-ba kerül a feladónak, vagyis Neked.

 

TUDUNK SOKKAL JOBBAT!

 

Válaszd a VicaVerzum szolgáltatást!

 

Bemutatjuk Neked a PólóVerzum legújabb VicaVerzum szolgáltatását, amelyet kifejezetten a Te kényelmedre fejlesztettünk ki!

 

Lényege, hogy a csereigényedről az alul látható üzenetküldő panelen értesítesz bennünket (a pontos tájékoztatóért tekerj lejjebb!), mi előre elkészítjük az új pólót a kért méretben, háztól házig szolgáltatással kiszállítjuk Neked, a kiérkező futárnak pedig átadhatod a cserélendő pólókat, amelyek visszakerülnek hozzánk.

 

A VicaVerzum szolgáltatás ára mindössze

590 Ft

Szenzációs, nem igaz?
A postai áraknál lényegesen kedvezőbb díjazásért házhoz megy az új póló is, és a cserélendő póló visszaküldéséhez sem kell kilépned a házból! Ráadásul így a csere néhány munkanapon belül lezajlik, egészen az új póló legyártásától az újbóli kiszállításáig. 

A szolgáltatás 590 Ft-os díját a futárnak készpénzben fizetheted ki, nincs szükség előreutalásra!

 

Fontos!

Cserélni csak azokat a pólókat tudjuk, amelyekről még nem lett eltávolítva a függőcímke! Erre kérünk, nagyon ügyelj!

A VicaVerzum szolgáltatás csak cserénél alkalmazható, vásárlástól történő elálláskor nem. Ebben az esetben egyénileg kell megoldanod a visszapostázást (lásd a Fogyasztó Barát idevonatkozó "A visszaküldés költsége" epizódját!).

A VicaVerzum szolgáltatás nem alkalmazható, és általában véve a csere lehetősége nem él az egyedi hátfelirattal legyártott termékekre, noha a 14 napos elállás joga ekkor is megillet. Vannak olyan pólók, amelyeknek az eredeti dizájn szerint is van hátfelirata (a legtöbb ilyen a Kórházi Pólók között található); ezeket ki tudjuk cserélni.

 

Hogyan működik?

A lent található adatbekérő panelen kérünk, add meg – lehetőség szerint a rendeléskor megadott – teljes neved, e-mail címed, a telefonszámod (ha esetleg egyeztetnünk kell), és a megrendelésszámod (ez egy 99369-###### formátú szám), amelyet bármelyik általunk küldött státuszértesítő e-mailben megtalálsz.

Az Üzenet mezőben megírhatod, hogy a rendelésedben melyik pólót érintően szeretnél cserét (kérünk, hivatkozz a póló fantázianevére, például "CukiSzuri", és jelöld meg a póló színét, méretét és fazonját!), és azt, hogy mire szeretnél cserélni: szín, méret és fazon (normál vagy karcsúsított).

Itt is külön felhívnánk a figyelmet a mérettáblázatunkra, amelyet feltétlenül ellenőrizz a cserepóló kiválasztásakor, mert cserélni csak egyszer tudunk!

Ha az eredeti rendelésedet PickPackPontra kérted, nagyon fontos, hogy az Üzenet részben írj egy olyan szállítási címet, ahol a csere lebonyolítható! Ugyanígy járj el akkor is, ha Trans-o-Flex házhoz szállítást kértél eredetileg a rendelésedkor, de a cserepólót más címre szeretnéd kérni. Tartsd szem előtt, hogy a futár munkanapokon 9:00 és 17:00 között kézbesít; olyan címet adj meg, ahol ebben az időintervallumban biztosan tartózkodik valaki – és persze nála van a cserélendő pólót tartalmazó csomag! 

Ha mindent kitöltöttél, és szeretnéd igénybe venni a VicaVerzum szolgáltatást, kattints a Cserét kérek! gombra!

Ezt követően kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben nyugtázzuk a csereigényedet, és megkezdjük az új póló legyártását. Amint átadtuk a futárnak a cserepólót, e-mailben értesítünk, ami azt jelenti, hogy a rá következő munkanapon várhatod az érkezését.

Amint a kiszállításról szóló e-mailt megkaptad, arra kérünk, a cserélendő pólót gondosan csomagold be (jó szolgálatot tehet a mi eredeti PólóVerzumos borítékunk!), hogy a következő munkanapon érkező futárnak rögtön át tud adni azt!
Nem kell megcímezned a csomagot.

Élvezd a VicaVerzum szolgáltatás minden előnyét!

ADATBEKÉRŐ

  • Név
    E-mail cím
    Telefonszám
    Megrendelésszám
    Üzenet

BŐVÜLŐ KÍNÁLAT

Minden héten új pólók!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess online bankkártyával!

INGYEN KISZÁLLÍTJUK

10.000 Ft felett

CSAK SEMMI PÁNIK!

14 napig visszaküldheted!