A Te világod, a mi divatunk

Pólócsere

Nem lett jó a méret? Kicserélnéd a pólót? Van megoldás! 

Még a mérettáblázat gondos ellenőrzése ellenére is előfordulhat, hogy a megvásárolt póló mérete nem megfelelő, felvéve nem kényelmes – főleg, ha mondjuk ajándékba vásároltad, és nem voltál 100%-ig biztos abban, hogy szeretted mekkora ruhákat hord.

Semmi gond! 

Ha a pólóra nem kértél egyedi hátfeliratot (ha a pólón "gyárilag", az eredeti dizájn szerint van hátfelirat, az nem gond), és a címkét még nem vágtad le róla, kicseréljük Neked a pólót egy másik méretre.

VicaVerzum

Bemutatjuk Neked a PólóVerzum VicaVerzum szolgáltatását, amelyet kifejezetten a Te kényelmedre fejlesztettünk ki!

Lényege, hogy a csereigényedről az alul látható üzenetküldő panelen értesítesz bennünket (a pontos tájékoztatóért tekerj lejjebb!), mi előre elkészítjük az új póló(ka)t a kért méretben, háztól házig szolgáltatással kiszállítjuk Neked, a kiérkező futárnak pedig átadhatod a cserélendő pólókat, amelyek visszakerülnek hozzánk.

 

A VicaVerzum szolgáltatás ára: 990 Ft/póló

Ezért a díjazásért házhoz megy az új póló is, és a cserélendő póló visszaküldéséhez sem kell kilépned a házból! Ráadásul így a csere néhány munkanapon belül lezajlik, egészen az új póló legyártásától az újbóli kiszállításáig. 

A szolgáltatás díját a futárnak készpénzben fizetheted ki, nincs szükség előreutalásra!

Az ár az áfát már tartalmazza.

Ne feledd! A fenti, piros színű ár a cserélendő pólók számával megszorzandó.

Példa: ha 2 db pólót szeretnél cserélni, 2×990 = 1.980 Ft-ot kell a futárnak fizetned.
Ez az összeg tartalmazza a 2 db pólót újragyártását, kézbesítését és a cserélendő pólók elszállítását.

 

Fontos!
Cserélni csak azokat a pólókat tudjuk, amelyekről még nem lett eltávolítva a címke, és még nem volt kimosva! Erre kérünk, nagyon ügyelj!

A VicaVerzum szolgáltatás csak cserénél alkalmazható, vásárlástól történő elálláskor nem. Ebben az esetben egyénileg kell megoldanod a visszapostázást (lásd a Fogyasztó Barát idevonatkozó "A visszaküldés költsége" epizódját!).

A VicaVerzum szolgáltatás nem alkalmazható, és általában véve a csere lehetősége nem él az egyedi hátfelirattal legyártott termékekre, noha a – webáruházunk esetében élő – 30 napos elállás joga ekkor is megillet. Vannak olyan pólók, amelyeknek az eredeti dizájn szerint is van hátfelirata (a legtöbb ilyen a Kórházi Pólók között található); ezeket ki tudjuk cserélni.

 

Hogyan működik?

A lent található adatbekérő panelen kérünk, add meg – lehetőség szerint a rendeléskor megadott – teljes neved, e-mail címed, a telefonszámod (ha esetleg egyeztetnünk kell), és a megrendelésszámod (ez egy 99369-###### formátú szám), amelyet bármelyik általunk küldött státuszértesítő e-mailben megtalálsz.

Az Üzenet mezőben megírhatod, hogy a rendelésedben melyik pólót érintően szeretnél cserét (kérünk, hivatkozz a póló fantázianevére, például "CukiSzuri", és jelöld meg a póló színét, méretét és fazonját!), és azt, hogy mire szeretnél cserélni: szín, méret és fazon (normál vagy karcsúsított).

Itt is külön felhívnánk a figyelmet a mérettáblázatunkra, amelyet feltétlenül ellenőrizz a cserepóló kiválasztásakor, mert cserélni csak egyszer tudunk!

Ha az eredeti rendelésedet ExpressOne Csomagpontra kérted, nagyon fontos, hogy az Üzenet részben írj egy olyan szállítási címet, ahol a csere lebonyolítható! Ugyanígy járj el akkor is, ha ExpressOne házhoz szállítást kértél eredetileg a rendelésedkor, de a cserepólót más címre szeretnéd kérni.

Tartsd szem előtt, hogy a futár munkanapokon 9:00 és 17:00 között kézbesít; olyan címet adj meg, ahol ebben az időintervallumban biztosan tartózkodik valaki – és persze nála van a cserélendő pólót tartalmazó csomag! 

Ha mindent kitöltöttél, és szeretnéd igénybe venni a VicaVerzum szolgáltatást, kattints a Elküld gombra!

Ezt követően kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben nyugtázzuk a csereigényedet, összesítjük, hogy hány darab pólót érint a csere, és megkezdjük az új póló(k) legyártását. Amint átadtuk a futárnak a cserepólót, e-mailben értesítünk, ami azt jelenti, hogy a rá következő munkanapon várhatod az érkezését.

Amint a kiszállításról szóló e-mailt megkaptad, arra kérünk, a cserélendő póló(ka)t gondosan csomagold be, hogy a következő munkanapon érkező futárnak rögtön át tud adni azt!
Nem kell megcímezned a csomagot.

Reméljük, a VicaVerzum szolgáltatás elnyeri tetszésedet!