Új jelszó kérése
Kategóriák

 

NEM LETT JÓ A MÉRET?

Kicserélnéd a pólót?

Van megoldás!

 

Még a mérettáblázat gondos ellenőrzése ellenére is előfordulhat, hogy a megvásárolt póló mérete nem megfelelő, felvéve nem kényelmes – főleg, ha mondjuk ajándékba vásároltad, és nem voltál 100%-ig biztos abban, hogy szeretted mekkora ruhákat hord.

Semmi gond!

 

Ha a pólóra nem kértél egyedi hátfeliratot (ha a pólón "gyárilag", az eredeti dizájn szerint van hátfelirat, az nem gond), és a függőcímkét még nem vágtad le róla, kicseréljük Neked a pólót egy másik méretre.

 

Mit tehetek?

A cserélendő pólót, vagy pólókat gondosan csomagold be és postázd el címünkre (2030 Érd, Jegyző utca 28., címzett: AbiPrint Kft.). A csomagba mellékelj egy kísérőlevelet (megírhatod akár kézzel is), amiben megírod a rendelés azonosítószámát, a nevedet, illetve a legfontosabbat: mit és mire szeretnél cserélni (grafika neve, póló színe, mérete, fazonja)! A csomagot kézhez kapva rögzítjük a csereigényt a rendszerünkben, legyártjuk újra a pólót a kért méretben, és térítésmentesen kiszállítjuk Neked a rendeléskor megadott címre, az ott megadott módon (Trans-o-flex vagy PickPackPont). A szállítás megkezdéséről természetesen e-mailben értesítünk.

Kedvezőbb ára miatt népszerű megoldás a Magyar Postánál az ún. postán maradó küldemény. Ebben az esetben a feladott csomagot nem hozzák ki az irodánkba, hanem a városunk egyik postájához kerül leadásra, és ott marad, amíg mi át nem vesszük. Mivel a csomag beérkezéséről nem kapunk értesítőt, könnyen lehet, hogy napok telnek el, míg végül hozzánk kerül a csomag, és megkezdjük a cserepóló legyártását, és nehézséget okozhat az is, ha a feladást követően telefonon vagy e-mailben nem adod meg nekünk a csomag azonosítószámát, amivel a postán könnyen lehetne azt azonosítani.

A postai úton küldött csomagok díja tapasztaltunk szerint 600–1.200 Ft-ba kerül a feladónak, vagyis Neked.

 

TUDUNK SOKKAL JOBBAT!

 

Válaszd a VicaVerzum szolgáltatást!

 

Bemutatjuk Neked a PólóVerzum legújabb VicaVerzum szolgáltatását, amelyet kifejezetten a Te kényelmedre fejlesztettünk ki!

 

Lényege, hogy a csereigényedről az alul látható üzenetküldő panelen értesítesz bennünket (a pontos tájékoztatóért tekerj lejjebb!), mi előre elkészítjük az új pólót a kért méretben, háztól házig szolgáltatással kiszállítjuk Neked, a kiérkező futárnak pedig átadhatod a cserélendő pólókat, amelyek visszakerülnek hozzánk.

 

A VicaVerzum szolgáltatás ára mindössze

590 Ft

Szenzációs, nem igaz?
A postai áraknál lényegesen kedvezőbb díjazásért házhoz megy az új póló is, és a cserélendő póló visszaküldéséhez sem kell kilépned a házból! Ráadásul így a csere néhány munkanapon belül lezajlik, egészen az új póló legyártásától az újbóli kiszállításáig. 

A szolgáltatás 590 Ft-os díját a futárnak készpénzben fizetheted ki, nincs szükség előreutalásra!

 

Fontos!

Cserélni csak azokat a pólókat tudjuk, amelyekről még nem lett eltávolítva a függőcímke! Erre kérünk, nagyon ügyelj!

A VicaVerzum szolgáltatás csak cserénél alkalmazható, vásárlástól történő elálláskor nem. Ebben az esetben egyénileg kell megoldanod a visszapostázást (lásd a Fogyasztó Barát idevonatkozó "A visszaküldés költsége" epizódját!).

A VicaVerzum szolgáltatás nem alkalmazható, és általában véve a csere lehetősége nem él az egyedi hátfelirattal legyártott termékekre, noha a 14 napos elállás joga ekkor is megillet. Vannak olyan pólók, amelyeknek az eredeti dizájn szerint is van hátfelirata (a legtöbb ilyen a Kórházi Pólók között található); ezeket ki tudjuk cserélni.

 

Hogyan működik?

A lent található adatbekérő panelen kérünk, add meg – lehetőség szerint a rendeléskor megadott – teljes neved, e-mail címed, a telefonszámod (ha esetleg egyeztetnünk kell), és a megrendelésszámod (ez egy 99369-###### formátú szám), amelyet bármelyik általunk küldött státuszértesítő e-mailben megtalálsz.

Az Üzenet mezőben megírhatod, hogy a rendelésedben melyik pólót érintően szeretnél cserét (kérünk, hivatkozz a póló fantázianevére, például "CukiSzuri", és jelöld meg a póló színét, méretét és fazonját!), és azt, hogy mire szeretnél cserélni: szín, méret és fazon (normál vagy karcsúsított).

Itt is külön felhívnánk a figyelmet a mérettáblázatunkra, amelyet feltétlenül ellenőrizz a cserepóló kiválasztásakor, mert cserélni csak egyszer tudunk!

Ha az eredeti rendelésedet PickPackPontra kérted, nagyon fontos, hogy az Üzenet részben írj egy olyan szállítási címet, ahol a csere lebonyolítható! Ugyanígy járj el akkor is, ha Trans-o-Flex házhoz szállítást kértél eredetileg a rendelésedkor, de a cserepólót más címre szeretnéd kérni. Tartsd szem előtt, hogy a futár munkanapokon 9:00 és 17:00 között kézbesít; olyan címet adj meg, ahol ebben az időintervallumban biztosan tartózkodik valaki – és persze nála van a cserélendő pólót tartalmazó csomag! 

Ha mindent kitöltöttél, és szeretnéd igénybe venni a VicaVerzum szolgáltatást, kattints a Cserét kérek! gombra!

Ezt követően kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben nyugtázzuk a csereigényedet, és megkezdjük az új póló legyártását. Amint átadtuk a futárnak a cserepólót, e-mailben értesítünk, ami azt jelenti, hogy a rá következő munkanapon várhatod az érkezését.

Amint a kiszállításról szóló e-mailt megkaptad, arra kérünk, a cserélendő pólót gondosan csomagold be (jó szolgálatot tehet a mi eredeti PólóVerzumos borítékunk!), hogy a következő munkanapon érkező futárnak rögtön át tud adni azt!
Nem kell megcímezned a csomagot.

Élvezd a VicaVerzum szolgáltatás minden előnyét!

ADATBEKÉRŐ

  • Név
    E-mail cím
    Telefonszám
    Megrendelésszám
    Üzenet

BŐVÜLŐ KÍNÁLAT

Minden héten új pólók!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Fizess online bankkártyával!

INGYEN KISZÁLLÍTJUK

10.000 Ft felett

CSAK SEMMI PÁNIK!

14 napig visszaküldheted!
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.