A Te világod, a mi divatunk

Első blogunkban a tacsiknak hódolunk!

Macskás póló - minden mennyiségben!

 

Az, aki tartott már valaha cicát, tudja, hogy milyen szeretnivaló állatról van szó, és minden esetben jár a simi. Mondjuk vannak olyan helyzetek, amikor azt érezzük, hogy szinte lehetetlen dolgozni vagy éppen olvasni, mert előszeretettel mászik az ölünkbe, de éppen ez adja meg a dolog szépségét. Egy büszke cicás gazdi még olyan macskás pólót is magára húz, amivel világgá kürtölheti, hogy cicarajongó.

A következő pár sorban most a cicás holmikról, illetve kifejezetten a nyomtatott pólók kínálatáról ejtünk szót. Tarts velünk, ha neked - vagy valamelyik ismerősödnek - jól jönne néhány macskás darab!

 

 

Tacskós póló - te is imádod?

Egy kicsi kutyus, hatalmas szívvel; igen, ő lenne kedvencünk, a tacsi! Szinte meg sem tudom számolni a két kezemen, mennyi lelkes tacskórajongó van a világon. Ezek az aprócska termetű ebek pillanatok alatt lopták be magukat a szívükbe, és igazi társaink lettek a mindennapok alatt. Miért ne szereznénk be tacskós pólót, ha már amúgy is imádjuk őket? 

A következő cikkben most megmutatjuk, hogy hogyan kapcsolódik egymáshoz a divat és a tacsi. Tarts velünk, ha téged is érdekelnek a tacskós holmik!