A Te világod, a mi divatunk

TűzGolyó BMTE szurkoló női póló (fehér)
TűzGolyó BMTE szurkoló női póló (fehér)
4 090 Ft

TűzGolyó BMTE szurkoló női póló (fehér)

OLVASNI FONTOS!

Vásárlás előtt tájékozódj!

Hogyan készül a póló?
Minden pólót rendelés alapján, kétféle technológiával gyártunk: digitális pólónyomtatással, vagy pedig úgynevezett flex fóliával történő hőpréseléssel. 
Arról, hogy az adott termék melyik módszerrel készül, az alul lévő Adatok fülön tudsz tájékozódni.
A digitális pólónyomtatás során közvetlenül a póló anyagát festjük meg, így egy alig kitapintható felületet képezve kifejezetten tartós nyomat keletkezik. Színes pólókon láthatsz egy fehéres, csillogós bevonatot a minta körül, de ez az első mosáskor eltűnik.
Flex fóliás gyártás esetén a mintát egy poliuretán fóliából vágjuk ki, amely egy élénk színű, strapabíró, mosásálló anyag, nem összetévesztendő a könnyen lekopó matricákkal.
Milyen pólót kapok?
A mintákat kivétel nélkül 100% pamuttartalmú, 150 grammos pólókra gyártjuk, amelyek különösen puha tapintásúak, hiszen úgynevezett gyűrűfonással készülnek, jellemzően Bangladesben, a világ egyik legjelentősebb pamuttermék-előállító országában.
A pólók hosszított fazonúak, a test vonalához illeszkedőek (de nem tapadók). A normál fazonunk nagyobb méretjelölései (XL, XXL, 3XL) az iparágban kifejezetten nagy méretűnek számítanak.
Minden vásárlás előtt feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatunkat!
HÁTFELIRAT

A PólóVerzum számos termékét kérheted egyedi hátfelirattal is, mindössze plusz 490 Ft-ért!

Amiket tudnod kell erről:

  • A felirat egységes betűtípussal készül (példaPÉLDA)
  • Fehér pólón fekete, színes pólón fehér színű a nyomat
  • Maximum 22 karakter kérhető
  • A felirat szélessége egységesen 30 cm (a betűmagasság maximum 7 cm), ám ha évszámot (pl. 2005), vagy "mezszámot" kérsz (pl. 05), akkor 20 cm széles lesz a felirat
  • Ha a felirat hosszúsága megkívánja, két sorba törjük a szöveget, középre zárva
  • A feliratot flex fóliával készítjük
Hogyan kell mosni a pólót?
Bármelyik technológiával is készült a termék, 40 fokon, kifordítva, kímélő programmal célszerű kimosni.
Vasalni is szintén csak kifordítva ajánlott, hogy a minta ne károsodjon. Szárítógép használata nem javasolt.
Fontos! A jótállásunk nem vonatkozik az olyan károsodásra, amely nem megfelelő tisztítás, vagy vasalás következtében keletkezett.
Mit tehetek, ha nem lett jó a méret?
Előfordulhat, hogy olyan méretjelölést választasz, amely később a felpróbálás során kényelmetlennek bizonyul.
Ha a pólóra nem kértél egyedi hátfeliratot, és még a címkét sem távolítottad el, lehetőséged van élni a VicaVerzum szolgáltatásunkkal, amelynek keretén belül 990 Ft/db áron elkészítjük az új pólót, kiszállítjuk, és elhozzuk tőled a cserélendőt. Erről bővebb leírást itt találhatsz.
Előfordulhat!
Ha flex fóliával gyártott pólót vásárolsz, és azt tapasztalod, hogy meggyűrődött, beráncosodott a minta, semmi pánik: vasalj rá a mintára sütőpapíron keresztül, és megszűnik a probléma.
Digitális pólónyomtatással készült fehér pólók esetén az első mosást követően a minta kissé kivilágosodik – ez nem kopásból eredő jelenség, hanem a mosás során a póló anyagából kiváló apró rostszálak miatt történik. Minden ezt követő mosás után a minta tovább már nem fakul.
garancia
Munkánk során azon igyekszünk, hogy a lehető legtartósabb pólót készítsük el neked.
Mindazonáltal bármikor előfordulhat, hogy a pólóban valamiféle hiba keletkezik. Bárhogy, bármi is történt, kérünk lépj velünk kapcsolatba, és biztosan találunk megoldást a problémára.
Annál is inkább, mert pólóinkra 6 hónap jótállás vonatkozik, sőt, ha úgy döntesz, élhetsz a 30 napos elállási lehetőséggel is.
SZÁLLÍTÁSI IDŐ
Akár ExpressOne házhoz szállítást, akár ExpressOne Csomagpontot választasz, a megrendelést követően 5-7 munkanapon belül megkapod a megrendelt termékeket. A szállítási határidőt az év végi ünnepi időszakban tarott üzemszünetünk meghosszabbíthatja.
Amint a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben értesítünk, majd az ezt követő munkanapon megérkezik hozzád, vagy az átvételi pontra.

Minden rendelés előtt feltétlenül ellenőrizd a mérettáblázatot!
Előfordul, hogy időről-időre lecseréljük a nyersanyagainkat egy újabb modellre, ezért kiemelten fontos, hogy még visszatérő vásárlóként is minden alkalommal csekkold a méreteket.

A női pólókat kétféle fazonban kérheted: normál és karcsúsított verzióban.

A normál pólók méretei megegyeznek a férfi pólók méreteivel, így ezek sokkal nagyobbak, mint a karcsúsítottak.

Anyaga
100% pamut
Gyártó
PólóVerzum
Vastagság
141 g/m²
Gyártástechnológia
Digitális pólónyomtatás
4 090 Ft
A vásárlás után járó Pólóverzum Pontok: 40 Ft
Adatok
Szabás
Rövidujjú, oldalvarrott
Gyártás helye
Magyarország
Nyersanyag gyártója
Malfini
Nyak típus
Kör
Cikkszám
PVSHBF6W
Hasonló minták